Today.ua

Без одягу та посипана золотом: Гвінет Пелтроу на 50-й день народження показала сміливі фото

Гвінет Пелтроу вирішила повторити подвиг своєї колеги з цеху. Після того, як 53-річна Дженніфер Лопес вразила світ фотографіями, на яких вона позує повністю без одягу, те саме вирішила зробити і Гвінні.

Вчора, 27 вересня, відома американська актриса відзначила ювілей. Їй виповнилося 50 років. З цієї нагоди вона вирішила взяти участь у фотосесії та постати перед камерою як у день свого народження – у чому мати народила.

Гвінет Пелтроу позувала повністю оголена, а половина її тіла була прикрашена золотом. Акторка відмовилася від макіяжу. А волосся прибрала назад, поклавши в красиву зачіску.

Виглядає мати двох дітей бездоганно і може похвалитися фігурою молодої дівчини. Також їй вдається зберігати молодість обличчя, але з віком вона все більше стає схожою на свою не менш знамениту маму – актрису Блайт Даннер, яка у свої 79 років виглядає на 20 років молодшою.

"Я почуваюся так добре, коли мені виповнюється 50, і йдеться про вираження того почуття енергії та оптимізму, яке я відчуваю. Це більше про жіночий погляд і просто про почуття веселощів", - зазначила актриса.

Нагадаємо, Дженніфер Еністон потрапила в об'єктиви папараці і вразила зовнішнім виглядом - виглядає років на 20 молодшою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ