Today.ua

Без мами, у новій школі-інтернаті: як молодша дочка Олі Полякової відсвяткувала 11-річчя в Англії

За кілька днів до дня народження молодшої доньки Оля Полякова повернулася до України. Невідомо, чому співачка не залишилася у Лондоні, щоб відсвяткувати 11-річчя разом зі спадкоємицею. Організацією свята для Аліси займалася її старша сестра. Маша похвалилася перед шанувальниками, що купила для сестри та як її вітали однокласниці.

Відомо, що Оля Полякова своїх дочок відправила на навчання у Велику Британію. Маша вступила до музичного коледжу, а Аліса, зважаючи на все, навчається у закритій школі для дівчаток, де і живе.

Учора, 5 жовтня, молодшій дочці Олі Поляковій виповнилося 11 років. Її старша сестричка подбала про те, щоби приготувати свято для дітей у навчальному закладі.

Маша Полякова купила безліч солодощів, чіпси, солодку воду, а також замовила святковий торт з їстівною фігуркою динозавра, наголосивши, що її сестра дуже любить динозаврів. Святкове частування прикрашали свічки у формі цифри 11, а кімнату, де пройшло дитяче свято – сині повітряні кулі та дві великі чорні цифри, що склалися у цифру 11.

Як подарунок Алісі Поляковій вручили планшет Apple і спеціальну ручку для малювання. Очевидно, дівчинка серйозно захоплюється малюванням.

Також Маша Полякова показала, за яких умов живе її молодша сестра у школі-інтернаті. Варто відзначити, що Аліса не тільки розбійниця, а й нечупара. Навіть її родичка зауважила, що якщо в кімнаті бардак, то там точно мешкає Полякова – молодша.

Нагадаємо, Оля Полякова показала, як виглядає її 11-річна дочка-іменинниця, та ніжно привітала її з днем народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ