Today.ua

Без білої сукні та галасливої вечірки: Надія Матвєєва розповіла про своє весілля

Українська ведуча Надія Матвєєва наробила багато галасу, коли пройшла чутка про її весілля з чоловіком, який на 20 років молодший. Зірка дала рідкісне інтерв'ю, розповівши про гучне фото у весільній сукні та церемонії загалом.

Нещодавно в Мережі ведуча програми "Все буде добре" поділилася фотографією, на якій позує в білому платті , яке дуже схоже на весільне. Вона виглядала чудово, і ЗМІ поширили інформацію про таємне одруження ведучої.

В інтерв'ю Надія Матвєєва розповіла, що знімок було зроблено наче в минулому житті, у мирному житті. Тоді вони знімали проект "Щасливі за сім днів" і у кожному фіналі, коли проводжали героїню у щасливе нове життя, влаштовували свято - одягали гарне вбрання та відзначали.

"Ми одягали гарні сукні, і серед них було і це, воно мені дуже подобається. Це ті спогади, які зігрівають. І зараз я ловлю себе на думці, що таких нових фотографій уже немає. Немає таких обставин, щоб одягти гарну сукню, бути десь під світлом софітів. Але спогади приємні", - зауважила зірка.

Надія Матєєва також зазначила, що насправді ще не одружилася, але розповіла про церемонію, яку їй хотілося б влаштувати.

"Але якщо і буде найближчим часом (весілля - примітка Редактора), то я вже не є шанувальницею сукні, якоїсь вечірки, у мене такої потреби немає. Хоча сама із захопленням дивлюся на фотографії, репортажі людей, у яких весілля, церемонія або просто якась важлива подія у житті. Це справді дуже надихає", - заявила ведуча.

Нагадаємо, Надія Матвєєва розповіла про заручини з молодим коханим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ