Today.ua

Безпрограшний варіант: три найстильніші та універсальні моделі пальто на весну 2023

Запорука стильного зовнішнього вигляду в холодну пору - правильно підібраний верхній одяг. І саме пальто є універсальною річчю, яка прикрасить будь-який образ, підійде під будь-який стиль. Стилісти назвали три найуніверсальніші та наймодніші моделі 2023 року.

Наймодніші пальта на весну 2023, які підійдуть під усе

Приталене пальто знову повернулося до моди. Зараз бренди намагаються відволікти від оверсайзу, що так полюбився нам, комфорту і безформності, і повернути жіночну красу. Такий елемент одягу відмінно підійде тим, хто віддає перевагу елегантному або французькому стилю. Для тих, хто любить підкреслити на своїх вигинах, часто носить підбори.

Пальто вільного крою або оверсайз, як і раніше, залишається в тренді, і напевно, вже не покине нас. Найбільш дана модель підійде дівчатам, які віддають перевагу зручності та комфорту. Для тих, кого частіше можна побачити у спортивному костюмі та кросівках.

Пальто-халат з поясом , напевно, найуніверсальніша модель, яка підійде абсолютно всім. Його можна носити без пояса в більш розслаблених і спортивних образах, а пов'язавши пояс, підкреслити талію, створивши більш жіночний і елегантний лук.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон одягла наймодніший аксесуар 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ