Today.ua

Біла вишиванка з пишними рукавами та спідниця з баскою: новий вихід першої леді Олени Зеленської у США

Наразі Олена Зеленська перебуває в США, куди прибула з офіційним візитом на особисте запрошення першої леді країни Джилл Байден. Сьогодні вона зустрілася із працівниками Українського дому та Посольства України у США. Виглядала дружина Володимира Зеленського чудово у ретельно підібраному вбранні.

Для запланованого заходу Олена Зеленська одягла чарівну білу сорочку з білою вишивкою, об'ємними рукавами та високими манжетами. Вишиванку перша леді України доповнила цікавою багатошаровою спідницею-олівцем із баскою на ґудзиках та кишенями-обманками.

Образ екссценаристка студії "Квартал 95" доповнила туфлями-човниками, ниткою перлів та симпатичними сережками. Волосся 44-річна дружина українського президента уложила в елегантну зачіску та нанесла натуральний макіяж.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

Олена Зеленська розповіла про сім'ю з Краматорська, яка постраждала в день, коли на залізничний вокзал прилетіла ворожа ракета, і загинуло понад 50 людей. Наталія Степаненко зі своїми 11-річними двійнятами Яною та Ярославом зараз перебувають у США – вони стали першими українцями, які завдяки програмі протезування, ініційованій Українським домом у Вашингтоні та Посольством України у США, отримали протези. Мама, яка втратила внаслідок трагедії ногу, вже вчиться ходити, а її дочка, яка втратила обидві ноги, лише готується до протезування.

Нагадаємо, Олена Зеленська у сукні мілітарі з краваткою показала перші фото із США. Перша леді вперше з початку війни виїхала з України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ