Today.ua

Балетки знову в моді: як носити стильне взуття весни 2023

Балетки знову повернулися до моди - і це факт. Популярне на початку 2000-х років взуття отримало нове дихання. Стилісти розповіли, з чим поєднувати балетки у 2023 році, щоб виглядати стильно.

Спочатку потрібно розібратися, які балетки в моді. Особливу популярність набули тканинні, оксамитові та шкіряні балетки. Що стосується форми - то це класичний круглий носок, стиль Шанель з контрастним носком, квадратним або з перетинкою Мері Джейн.

Як стильно носити балетки у 2023 році?

Розібравшись з популярними моделями, перейдемо до того, як стильно поєднувати балетки з одягом, щоб не бути дівчиною з минулого.

Одягаючи класичну модель, краще поєднувати її з трендовими, актуальними речами. Тут найкраще підійдуть прямі, широкі чи укорочені джинси, штани зі стрілками, міні чи максі спідниці.

З балетками чудово виглядатиме костюм-трійка, образи з піджаками, строгими та вільними пальто, твідовими жакетами, укороченими куртками, шкіряними плащами та тренчами.

Дуже популярно у 2023 році міксувати стилі – наприклад, класику зі спортом. Наприклад, ця дівчина-інфлюенсер одягла укорочені прямі джинси, балетки в стилі Шанель, укорочене бежеве пальто-піджак, і доповнила вбрання невеликою сумочкою, бейсболкою та сонцезахисними окулярами.

Трендова максі-спідниця чудово поєднується з балетками.

Також важливо пам'ятати принцип "нормальності". Якщо на ногах легкі весняні балетки, то нагорі не повинно бути товстого вовняного светра, пуховика чи шапки із шарфом. Одягатися треба за погодою.

Модниці носять балетки як на голу ногу, так і додають тонкі капронові шкарпетки. На подіумі можна було побачити балетки і на досить щільну шкарпетку.

Нагадаємо, стилісти показали модні куртки на весну 2023 року. Названо топ-6 найтрендовіших моделей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ