Today.ua

Бабине літо настане в листопаді: прогноз погоди на осінь 2020 від Володимира Деркача

Народний синоптик Володимир Деркач оприлюднив свій прогноз погоди на осінь 2020 р. За даними метеоролога, теплий оксамитовий сезон або бабине літо настане тільки в листопаді. До цього температура повітря буде мінливою, з частими похолоданнями.

Володимир Деркач прогнозує умовно теплий вересень. Однак в нічний час температура повітря буде істотно знижуватися. Як відомо, в періоди бабиного літа, тепло повинно бути не тільки вдень, комфортна температура повітря повинна зберігатися і вночі. Досить тепло в денний час доби буде на початку жовтня, прогнозує народний синоптик. Проте в другій декаді прийде сильне похолодання, почнуться часті дощі. Після 20 числа на території України очікується різке зниження температури, аж до перших заморозків.

Перші числа листопада 2020 р принесуть з собою сильні зливи, а після періоду рясних опадів в Україну прийде справжнє бабине літо, обіцяє Володимир Деркач. Правда, триватиме воно не довго. У другій половині листопада погода почне різко псуватися. До кінця місяця ймовірні снігопади і морози, причому стабільні.

Дізнайтеся також прогноз погоди на найближчі вихідні. До чого рекомендують готуватися синоптики Укргідрометцентру українцям? Це важливо, адже в ряді регіонів пройдуть зливи і грози, істотно похолодає. Навряд чи варто планувати найближчий уїк-енд в областях, які потраплять в зону холодного фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ