Today.ua

Авто депутата Київради від партії «Слуга народу» спалили в Києві

Депутат Київради від політсили «Слуга народу» позбувся автомобіля. Машину підпалили невідомі вночі, попередньо обливши легкозаймистою рідиною. Як повідомляють українські ЗМІ, транспортний засіб вигорів дотла за лічені хвилини.

Депутат Георгій Зантарая позбувся свого «залізного коня» марки Mercedes-Benz приблизно о пів на четверту ночі 9 грудня. Автомобіль палав не довше 15 хвилин, після чого від нього залишилася тільки купа випаленого металу. Про це повідомляє інтернет-портал «Обозреватель», посилаючись на власні поінформовані джерела.

Подія, в результаті якої згорів автомобіль дзюдоїста і депутата від «Слуги народу» Георгія Зантараї, відбулося в Святошинському районі української столиці в 3:30 ночі за київським часом. За даними очевидців, двоє зловмисників облили авто Mercedes-Benz горючою рідиною, підпалили і зникли з місця злочину. В результаті події ніхто не постраждав, правоохоронці почали перевірку за даним фактом. Додамо, що інформацію про спалення авто Георгія Зантараї не в Нацполіціі не публікували.

Георгій Зантарая - спортсмен грузинського походження, який представляв Україну на чемпіонатах Європи і світу, неодноразово отримував призові місця і ставав переможцем. До Київради був обраний на місцевих виборах 25 грудня поточного року від партії «Слуга народу».

Нагадаємо, в серпні поточного року в Києві невідомі спалили електрокар Tesla колишнього глави Офісу президента Андрія Богдана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ