Today.ua

Астролог, який передбачив перемогу Зеленського, заявив, що місцевих виборів в Україні не буде

Місцеві вибори в Україні можуть скасувати в останній момент. Це буде політичне рішення, оскільки деякі люди не захочуть залишати насиджених місць. Новий астрологічний прогноз від людини, яка передбачила перемогу Зе-команди на президентських виборах, не віщує нічого хорошого.

Влад Росс прогнозує, що деякі політичні сили будуть розуміти, що місцеві вибори навряд чи принесуть їм перемогу. З цієї причини всенародне голосування може бути скасовано у вирішальний момент. Тим не менш, астролог заявив, що він схиляється до думки. Що вибори все ж відбудуться. При цьому, партія "Слуга народу" постарається завести своїх людей на місця в тих регіонах, де вони поки відсутні.

Влад Росс вже не обіцяє впевнену перемогу "слуг народу". За партію Зеленського якщо і проголосують, то розрив буде мінімальним. Феномену президентських виборів на місцевих астролог не чекає.

Росс передбачає, що багато діючих мерів великих міст залишаться при своїх посадах і після місцевих виборів – у Харкові, Дніпрі градоначальники навряд чи поміняються. Мер Києва здобуде перемогу в першому турі виборів, але програє в другому, стверджує Влад Росс. Що стосується Одеси, то там переможе чинний мер Труханов. Однак після виборів за рішенням суду його звільнять із займаної посади.

Точність прогнозів Влада Росса можна перевірити, прочитавши попередні його публікації. Раніше астролог розповів, як розвиватиметься епідемія коронавірусу в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ