Today.ua

Астролог, який передбачив перемогу Зеленського, віщує сумне майбутнє для Порошенка

Відомий український астролог Влад Росс, який прославився тим, що передбачив перемогу Володимира Зеленського на виборах в президенти України, дав новий прогноз. Навряд чи він порадує екс-президента України Петра Порошенка.

Влад Росс стверджує, що поки небесні світила на боці екс-президента. Від будь-яких переслідувань він захищений не тільки зірками, але і заступництвом західних партнерів.

Нинішня влада України не може дістатися до Петра Порошенка з тієї простої причини, що Міжнародний валютний фонд не дасть країні черговий 5-ти мільярдний транш. Заради цих грошей вже прийняті закони про продаж землі і про банківській сфері. За словами астролога, на заході також вимагають, щоб екс-президент залишався на свободі. Саме ця домовленість, вважає Влад Росс, дає Петру Олексійовичу потужний захисний імунітет.

Тим не менше, незабаром зірки відвернуться від Петра Порошенка, що спричинить масу життєвих труднощів і негараздів для Петра Олексійовича, стверджує спеціаліст з гороскопів.

Вже восени 2020 року небесні світила і планети вишикуються таким чином, що Порошенко доведеться «спалювати мости» і бігти з країни. При цьому, ніякі домовленості, допомога друзів і партнерів екс-президенту вже не стануть в нагоді.

Влад Росс вважає, що в осінні місяці, коли Місяць буде знаходитися між Плутоном і Сатурном, Петро Порошенко виявиться звинуваченим у великій кількості порушень українського законодавства. Однак, швидше за все, вважає астролог, він встигне втекти з країни і сховатися від переслідувань.

Як би там не було, а поки Петро Порошенко радіє. За даними журналу Forbes Україна (українська версія знаменитого західного видання), екс-президент України опинився у трійці найбагатших людей країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ