Today.ua

Анджеліна Джолі показала, як жінкам після 45 років носити трендове пальто цієї весни

Анджеліна Джолі чудовий приклад елегантного, суворого, але не нудного стилю. 47-річна актриса вміло впроваджує у свої образи трендові деталі, але завжди виглядає дорого.

У Мережі з'явилися нові фото з візиту американської актриси до Вашингтона наприкінці квітня. Разом зі своїм старшим сином Меддоксом, якого зірка усиновила ще до шлюбу з Бредом Піттом, Джолі відвідала урочистий прийом у Білому домі з нагоди приїзду президента Південної Кореї.

Залишаючи столицю Сполучених Штатів Америки, щоб повернутися до Лос-Анджелеса, Анджеліна Джолі потрапила в об'єктиви папараці. Для перельоту актриса обрала чудовий образ – комфортний, але при цьому елегантний.

Вибір зірки фільму "Лара Крофт" впав на чорні прямі штани зі стрілками, в міру вільний джемпер, ботильйони на високих підборах і трендове пальто цієї весни - бежевий тренч прямого крою з акцентними ґудзиками і поясом. Її образ завершила сумка на коротких ремінцях та сонцезахисні окуляри.

Не могли фанати відірвати погляд від дорослого сина зірки. 21-річний Меддокс виглядав стильно у світлих вузьких джинсах, чорному джемпері, мокасинах, кепці, окулярах для зору та з сумкою через плече.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі як грецька богиня в білій сукні з розрізами викликала фурор рідкісним виходом у світ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ