Today.ua

Андрій Шевченко показав рідкісне фото з мамою, сестрою, племінницею та своїми синами

Андрій Шевченко від початку повномасштабного вторгнення вперше показав спільні фото зі своєю родиною. Український футболіст поділився кадрами з мамою, старшою сестрою, красунею-племінницею, своїми чотирма підрослими синами і дружиною. Уся зіркова родина зібралася разом, щоб відзначити день народження матері спортсмена.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Андрій Шевченко опублікував рідкісні спільні кадри. Раніше футболіст нарікав на те, що родичі не можуть приїхати до нього в Англію, оскільки є проблеми з перевезенням тварин - у мами та сестри спортсмена дві собаки. Тому вони спочатку переїхали до Італії, рятуючись від вторгнення російських окупантів.

Але, мабуть, згодом їм вдалося врегулювати всі питання з тваринами, зробити їм потрібні щеплення та паспорти, і родичі Андрія Шевченка приїхали до нього до його розкішного особняка у Великій Британії. Або чергова радісна зустріч знову відбулася в Італії.

На першому фото Андрій Шевченко позує зі своєю мамою Любов'ю Миколаївною та сестрою Оленою.

"Люба, рідна матусю, Вітаємо З Ювілеєм! Дякуємо тобі за ласку, за нескiнченну турботу, допомогу й підтримку, за чуйність та за безсонні ночі. Господь хай дарує здоров'я і силу. Многая літа. Любимо тебе!" – ніжно підписав публікацію Андрій Шевченко.

На іншому фото можна побачити всю родину у повному складі, включаючи племінницю футболіста Анастасію, яка підкорила красою шанувальників спортсмена, а також його дружину, колишню американську модель Крістен Пазік, та їхніх чотирьох дітей – 18-річного Джордана, 16-річного Крістіана, 10- літнього Олександра та 8-річного Райдера-Габріеля.

Нагадаємо, Андрій Шевченко зізнався, як відреагував на початок війни в Україні: “Багато разів плакав“.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ