Today.ua

64-річна Шерон Стоун у золотому боді здивувала несподіваною появою на публіці та стрункою фігурою

64-річна Шерон Стоун приємно здивувала шанувальників своєю рідкісною появою на публіці за останні кілька місяців. Після серйозної операції вона з'явилася на живому концерті Сема Сміта в США, приголомшивши стрункою фігурою та нестаріючою зовнішністю, постаючи перед публікою в ефектному образі.

Шерон Стоун останні роки мала величезні проблеми зі здоров'ям. У листопаді 2022 року вона повідомила, що раніше їй поставили невірний діагноз і тепер вона змушена знову лягати під ніж, щоб видалити велику фібоїдну пухлину, що утворилася. Шанувальникам в особистому акаунті в Інстаграм вона повідомила, що буде лікуватися приблизно 4-6 тижнів.

І ось свою першу феєричну появу на публіці вона здійснила, відігравши у перформансі під час першого живого виступу Сема Сміта з його новою піснею Gloria.

Сталося це у ефірі передачі Saturday Night Live. 64-річна Шерон Стоун постала лежачи на кушетці в ефектному золотому боді. Вона виглядала неперевершено, похвалившись своєю молодою фігурою і прекрасним не старіючим обличчям. Актриса носила довге волосся, мабуть, перуку, адже у звичайному житті вона має коротку стрижку. У кадрі зірка нагадала себе молоду із фільму "Основний інстинкт".

"Дякую, Сем, я захоплююся тобою", - зазначила Шерон Стоун в Інстаграм, опублікувавши спільне з британським співаком фото.

Нагадаємо, 64-річна Шерон Стоун зі стильною стрижкою і в окулярах показала, як виглядати молодшою за свій вік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ