Today.ua

56-річна Сальма Хаєк у бікіні та сукні-сітці засвітила свою фігуру у всій красі

Сальма Хаєк точно знає, як справити враження. Вона вирішила не інтригувати шанувальників, а повністю показати свою струнку та фігуру. 56-річна актриса у бікіні та сукні-сітці прикрасила килимову доріжку.

Днями в Майамі-Біч, Флорида, відбулася прем'єра нового фільму "Супер Майк", в якому Сальма Хаєк зіграла одну з ключових ролей разом із зіркою картини Ченінгом Татумом.

Для появи на публіці успішна мексиканська актриса і дружина французького мільярдера обрала ефектне вбрання від Oscar de la Renta. Вона з'явилася на публіці в довгій сукні з квітковою аплікацією і довгими рукавами. Під неї вона одягла крихітний комплект спідньої білизни.

Образ Сальма Хаєк завершила босоніжками на прихованій платформі та високих підборах, численними прикрасами, культовою зеленою сумочкою від іменитого бренду, волосся прибрала у високий кінський хвіст і нанесла яскравий макіяж.

56-річна актриса може похвалитися неперевершеною фігурою, а в коментарях під знімками зірки шанувальниці відзначають, що Сальма Хайєк на шостому десятку виглядає краще, ніж більшість дівчат у 25-30 років.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Нагадаємо, Сальма Хаєк показала ідеальну чорну сукню, яка зробить жінок у віці молодше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ