Today.ua

54-річна Надія Матвєєва у весільній сукні зацікавила новим фото

Зовсім недавно Надія Матвєєва натякнула, що виходить заміж. Обранцем 54-річної української ведучої став чоловік, який значно молодший за неї.

Сьогодні в особистому обліковому записі в Інстаграм зірка шоу "Все буде добре" та "Все буде смачно!" опублікувала інтригуюче фото.

У кадрі уродженка Керчі постала у довгій білосніжній сукні з широкими лямками, прозорим верхнім шаром тканини в гарний блискучий принт. Вбрання цілком могло б стати весільною сукнею, тим більше, що в нього присутній шлейф, який так люблять наречені. Свій образ ведуча завершила пишним укладанням та ніжним макіяжем.

Виявляється, фото було зроблено минулого року на день народження Надії Матвєєвої.

«Хіба можна було уявити рік тому, що прийдешній день народження буде під час війни? Але так є. Мрію разом з вами про найголовніше: скорішої нам Перемоги. Знаю напевно, що кожен на своєму місці робить для цього все, що може. Дякую за привітання. Вдячна, що ми разом. Світлина минулорічна, немов з іншого життя..." – зазначила Надія Матвєєва.

Численні друзі та шанувальники привітали ведучу зі святом, приєднавшись у побажаннях якнайшвидшого звільнення від рашистських загарбників.

Що стосується заручин ведучої, то вони відбулися цього року. Її майбутній чоловік молодший на 20 років. Вони познайомилися на вечірці – 34-річний чоловік не знав, що Надія Матвєєва зірка, і тим більше був здивований, дізнавшись її вік.

Нагадаємо, ведуча Надія Матвєєва здивувала молодою фігурою у купальнику у відпустці на Мадейрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ