Today.ua

53-річна Дженніфер Лопес у небесно-блакитних легінсах та вкороченій вітровці похвалилася спортивною фігурою

Дженніфер Лопес багато працює над собою, щоб залишатися у формі. Однак зірка зізнається, що не відмовляє собі в маленьких радощах - періодично її бачать з великою склянкою калорійного молочного коктейлю або содовою, а телевізор вона любить подивитися, насолоджуючись невеликою упаковкою чіпсів. При цьому виконавиця постійно пропадає у спортзалі чи танцювальній студії, що видно з її розкішної спортивної фігури.

Днями Дженніфер Лопес потрапила до об'єктивів папараці. Зірку застали на пляжі Малібу під час зйомок рекламної кампанії для спортивного напою. Виглядала артистка чудово навіть на фото без фотошопу та обробки.

У кадрі 53-річна артистка постала у спортивних легінсах та укороченій вітровці небесно-блакитного відтінку, а також бігових кросівках. Волосся Дженніфер Лопес стилісти прибрали в кінський хвіст, залишивши пару передніх пасмів обрамляти обличчя, а також нанесли їй нюдовий макіяж, щоб підкреслити природну красу.

Співачка може похвалитися приголомшливими формами – пишними пружними сідницями, вузькою талією. Деякі звернули увагу на випираючий животик зірки, навіть запідозривши її у вагітності. Але з огляду на те, що Дженніфер Лопес п'є спортивний напій, який заборонений для жінок у положенні, можна з упевненістю сказати, що артистка не чекає на дитину.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес провела екскурсію своїм розкішним будинком і показала, де живе з Беном Аффлеком у Лос-Анджелесі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ