Today.ua

53-річна Дженніфер Лопес у шкіряному бомбері на голе тіло засвітила ідеальні ноги без вад

Відома американська актриса та співачка Дженніфер Лопес точно знає, як привернути увагу до себе та до всього, що вона робить. У Мережі з'явилися нові фото та відео із зіркою. У кадрі артистка постала у наймоднішій куртці цієї осені, яку вдягла на голе тіло.

Вже багато років Дженніфер Лопес є обличчям американського модного бренду Coach – вони разом розробляють модні колекції, а виконавиця бере участь у кожній рекламній кампанії, демонструючи взуття, сумки та одяг марки.

З наближенням Різдва збільшується і кількість святкового контенту. Так в акаунті Coach в Інстаграм з'явилося атмосферне відео, в якому Дженніфер Лопес разом з рештою моделей бігає по засніженому двору і відкриває подарунки під ялинкою, якими виявляються, звичайно ж, сумки відомої марки.

У кадрі актриса постала у довгому оверсайз бомбері зі шкіри з нашивками та коричневих високих шкарпетках із логотипом бренду. 53-річна зірка вкотре змусила жінок у всьому світі їй заздрити, адже у неї ідеальні ноги без жодного недоліку і целюліту.

Стилісти поклали волосся Дженніфер Лопес в красиву трохи розпатлану зачіску, а в макіяжі зробили акцент на природній красі.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Coach (@coach)

Нагадаємо, 53-річна Дженніфер Лопес у мереживній білизні та шовковому костюмі показала ніжне домашнє фото - Бену дуже пощастило.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ