Today.ua

42-річна співачка Пінк зробила фурор у крихітному чорному бікіні

Американська співачка Пінк ніколи не була худою. Виконавиця змалку була справжньою пацанкою та хуліганкою – носила хлопчиковий одяг і каталася на скейті. Вона ніколи не мала жіночної фігури, вузької талії, довгих модельних ніг, а тому зірка вирішила, що завжди буде спортивною і підтягнутою, і їй це вдається досі. 42-річна артистка поділилася приголомшливим фото у бікіні.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Пінк, справжнє ім'я якої Аліша Бет Мур, з'явилося фото з її нещодавньої подорожі до Мексики. У кадрі 42-річна артистка постала лежачи на шезлонгу. Вона одягнена в крихітне чорне бікіні, прикривши обличчя червоною бейсболкою від сонця.

В очі одразу впадає підтягнуте тіло зірки, її вигини та рельєф. Пінк може похвалитися підкачаними ногами, ідеальною шкірою без целюліту, плоским животом, пресом та стрункими руками.

Фігура Пінк справила враження на її численних колег, друзів та підписників, які залишили масу лайків та захоплених коментарів:

"Пішла я, напевно, до спортзалу", "Вау, ось це талія, ось це ноги", "Боже, я люблю тебе - ось і все", "Серйозно? Ти приголомшлива", "Відразу видно вашу працьовитість", "Класні ніжки", "Господи жінка! Ви приголомшлива!"

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від P!NK (@pink)

Нагадаємо, колишня наречена Кличко у червоній сукні-піджаку показала ефектний образ на вихід для невисоких дівчат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ