Today.ua

40-річна Енн Гетевей показала себе без макіяжу: виглядає максимум на 30 років

Американська актриса Енн Гетевей поділилася з фанатами рідкісним особистим фото. 40-річна зірка зробила селфі, не встаючи з ліжка, і вразила своєю зовнішністю. Володарці премії "Оскар" можна дати на вигляд не більше 30 років.

З шанувальниками в Інстаграм Енн Гетевей поділилася знімком, зробленим у її домі. Актриса постала в кадрі, лежачи в ліжку на розкішних білих простирадлах у пікантному атласному білому халаті. Її довге волосся розкинулося по подушці, а на обличчі немає і грама макіяжу.

40-річна актриса та матуся двох синів може похвалитися прекрасною зовнішністю: у неї рівний тон обличчя, відсутні глибокі зморшки та якісь недоліки, немає почервонінь, висипань та пігментації.

"Свайпні вправо, щоб побачити теплий сюрприз", - зазначила в публікації Енн Гетевей і додала фото чашки кави, на якій зображено її портрет.

"Вона не змінюється. Від слова зовсім", "Що за чорна магія", "Ти не старієш! Що відбувається", "Ти збираєшся старіти?", "Чому ти така красуня. Я не можу це винести", - пишуть шанувальники коментарях.

Нагадаємо, 64-річна Шерон Стоун у золотому боді здивувала несподіваною появою на публіці та стрункою фігурою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ