Today.ua

17-річна донька Олі Полякової здивувала зовнішнім виглядом: співачка вперше за довгий час показала своїх дітей

Вперше з початку повномасштабного вторгнення Оля Полякова наважилася привезти доньок до України. Весь цей час 17-річна Маша та 10-річна Аліса гостювали у подруги співачки, російської журналістки Ніки Білоцерківської у Франції. Але настав час повертатися додому.

Після того, як нові фото молодшої доньки Олі Полякової спричинили фурор - дівчинку порівняли з Орнеллою Муті в молодості, артистка вирішила похвалитися і своєю старшою.

Оля Полякова записала відео з аеропорту, показавши, як її дівчатка впевнено крокують на посадку. Щаслива Маша та Аліса на спинах несли рюкзаки, і кожна мала гітару. Коли артистка назвала спадкоємиць своїми музикантками: "Ось такі дівчатка з гітарами, музикантки, їдуть додому, в Україну!", молодша повернулася, і іронічно зазначила: "Прям, прям такі музикантки". Розбійниця Аліса була одягнена у чорні джогери та футболку, а Маша у білі шорти та оверсайз футболку. Варто зазначити, що старшу дочку Олі Полякової просто не впізнати – дівчинка змінилася за останні кілька місяців. Видно на ній позначився стрес і переживання через те, що відбувається. Незабаром Маші Поляковій знову доведеться виїхати з України, бо вона вирушить на навчання. Очевидно, головна причина повернення, щоб дівчинка змогла зібрати всі необхідні речі та підготуватися до нового навчального року. Нагадаємо, старша донька Олі Полякової вступила до ВНЗ за кордоном. Стало відомо, скільки коштуватиме навчання Маші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ