15 хвилин і готово - хрумкий лаваш з начинкою для швидкого обіду чи вечері

Автор: Анастасия Березовская

Як начинку для лаваша можна використовувати абсолютно будь-які продукти, які є в холодильнику. Дана закуска для перекусу прекрасна як у теплому, так і холодному вигляді. А тому, можна заготовити кілька хрумких снеків і насолоджуватися ними у разі, якщо знову вимикають світло. Усього на приготування піде не більше 15 хвилин.

15 хвилин і готово - хрумкий лаваш з начинкою для швидкого обіду чи вечері - today.ua

Лаваш з начинкою – рецепт

У рецепті можна використовувати будь-яку ковбасу, сосиски, відварене або смажене м'ясо, слабосолону або запечену рибу.

Складові:

  • 3 листи лаваша
  • 250 г ковбаси
  • 200 г плавленого сиру
  • 2-3 помідори
  • 2 яйця
  • 2 ч. л. борошна
  • 1 пучок кропу
  • Рослинна олія для смаження

15 хвилин і готово - хрумкий лаваш з начинкою для швидкого обіду чи вечері

Популярні зараз

В Україні громадян позбавлятимуть права на житло за спрощеною процедурою

В Україні з 1 травня скасують один вид штрафу за порушення ПДР

Країни НАТО зможуть збивати російські ракети над Україною зі своєї території

Українцям радять відмовитись від пенсії у 60 років і продовжувати працювати: яку вигоду матиме пенсіонер

Спосіб приготування:

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:
  1. Ковбасу (сосиски, м'ясо чи рибу) нарізаємо невеликими шматочками.
  2. Помідори ріжемо кубиками або тонкими часточками, півкільцями.
  3. Подрібнюємо вимитий та підсушений кріп.
  4. Лаваші змащуємо плавленим сиром з одного боку.
  5. Беремо один лаваш та викладаємо на нього нарізані інгредієнти. Накриваємо другим лавашем і викладаємо начинку, а зверху накриваємо третім лавашем, змащеною стороною вниз.
  6. Для кляру необхідно змішати 2 яйця з борошном та сіллю – перебити віночком.
  7. Розрізаємо лаваші на порції. І кожен обмочуємо з двох сторін у клярі. Смажимо на розігрітій з рослинною олією сковороді. Готувати на середньому вогні з двох боків, поки вони не покриються апетитною рум'яною скоринкою.
  8. Готові лаваші викладаємо на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб увібрався зайвий жир.

Готово! Смачного.

Пропонуємо вам також спробувати приготувати два простих рецепти смачних бутербродів, якщо вимкнули світло, і немає можливості смажити чи варити інгредієнти.