Today.ua

14-річна дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта захопила красою - рідкісне фото Вів'єн

Не дивно, що в однієї з найкрасивіших жінок планети та найсексуальнішого чоловіка світу народилися гарні діти. Шайло, Вів'єн та Нокс зводять з розуму шанувальників, які стежать за тим, як ростуть біологічні діти Анджеліни Джолі та Бреда Пітта.

На днях у Мережі з'явилося нове фото молодшої доньки колишньої голлівудської пари.

14-річна Вів'єн Джолі-Пітт та її знаменита матуся відвідали разом виставу "Дорогий Еван Хансен" у театрі Форрест у Філадельфії, штат Пенсільванія. Користуючись особливим статусом, дівчата навіть змогли потрапити за лаштунки та зустрітися з акторами театру.

Їхні фотографії з'явилися на офіційній сторінці бродвейського мюзиклу в Інстаграм. У кадрі Анджеліна Джолі постала в красивій довгій чорній сукні з вільними подовженими рукавами, V-подібним вирізом та поясом на талії. Образ актриса завершила ніжним ланцюжком на шиї, трендовими масивними сонцезахисними окулярами та сумочкою від відомого модного бренду. Проте вся увага була прикута до її 14-річної доньки. Вів'єн виглядала чудово в трендових сірих широких джинсах і сіро-блакитному худі. Молодша дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта носить каре і не користується макіяжем. Варто зазначити, що від батьків дівчинка взяла лише найкраще, а фанати пророкують їй успішну кар'єру у шоу-бізнесі.

Нагадаємо, 16-річна дочка Джолі та Пітта підкорила красою під час рідкісного виходу у світ - татова зовнішність, мамина посмішка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ