Today.ua

“Розповніла і сильно постаріла“: зірка серіалу “Свати“ налякала шанувальників своїм виглядом

Тетяна Кравченко, яка зіграла в серіалі "Свати" всім улюблену Валюху, сильно налякала фанатів своїм зовнішнім виглядом.

В офіційному співтоваристві серіалу "Свати" з'явилася фотографія Тетяни Кравченко після вистави. На знімку Кравченко позує з колегою по стрічці Олесею Железняк. Користувачі відразу ж відзначили, що акторка, яка щойно розкрила свої секрети схуднення, останнім часом сильно набрала вагу. У великому об'ємному халаті вона здається ще більш повною. Також фанати відзначили, що Кравченко постаріла і не виглядає такою доглянутою. Не краще виглядає і Олеся Железняк, яка по знімку також трохи здала і поправилась за останній час.

Зірка популярного телесеріалу "Свати" не залишилися без уваги і тримають в руках букети від фанатів. Багато шанувальників побажали жінкам тільки найкращих людей, а Тетяні Кавченко привести себе в порядок і скинути пару зайвих кілограм.

Хоча днями Тетяна Кравченко розкрила всі секрети сьомого сезону. Відомо, що Анатолій Васильєв повернеться в серіал. Швидше за все, це будуть просто спогади головних героїв і в одній-двох серій "Анатоліч" порадує шанувальників своїм поверненням. А поки залишається чекати, коли дознімуть нові серії серіалу "Свати" і ми знову побачимо улюблених героїв на наших екранах.

Раніше ми повідомляли про те, що Микола Добринін повертається в серіал "Свати". Також Мітяй повідав, що ніхто з акторів не йшов, навіть більше того, в серіалі, з'явиться багато нових персонажів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ