Today.ua

Розплющив груди і спотворив фігуру: Дженніфер Лопес показала найневдаліший сарафан для жінок

Дженніфер Лопес потрапила до об'єктивів папараці в Нью-Йорку. Того дня стояла жахлива спека і артистка обрала чудовий образ, ось тільки прогадала з силуетом сукні, яка спотворила її чудову фігуру.

53-річна виконавиця постала на публіці у чорній міді-сукні з тонкими бретельками та об'ємним А-силуетом. Все б нічого але верхня частина сарафана виглядає безглуздо (чи фасон не підійшов фігурі Джей Ло, чи розмір підібраний неправильно). Мало того, що їй передавило грудну клітку, так ще й груди сповзли нижче за своє звичне місце.

Жінкам з неідеальною формою грудей або великим розміром краще уникати такого ліфа, та обов'язково обирати щось з підтримкою.

Знайти можна безліч подібних вбрань відповідно до своїх особливостей фігури, які лише підкреслять переваги та приховають недоліки.

Дженніфер Лопес поєднала вбрання з чарівними нюдовими босоніжками з ремінцями та підборами та доповнила образ сумкою Dior, солом'яним капелюхом, трендовими сонцезахисними окулярами та безліччю прикрас.

Для любительок практичності можна замінити босоніжки на каблучці на кеди, кросівки, босоніжки, сандалії або туфлі kitten heels.

Нагадаємо, 53-річна Дженніфер Лопес показала, як виглядає без макіяжу вдома після душу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ