Today.ua

Рожевий манікюр для справжніх леді: ефектні ідеї і вдалі поєднання (фото)

Рожевий манікюр вважається класикою, від якої багато хто відмовляється на користь більш екстравагантних і сміливих відтінків лаку. Однак, не варто цього робити. Рожевий можна сміливо поєднувати з іншими кольорами і створювати унікальний і ефектний дизайн нігтів. Цей колір добре виглядає на нігтях будь-якої форми і довжини і додає образу жіночності та ніжності.

Рожеві відтінки, як і нюдові, виглядають абсолютно нейтрально і поєднуються з будь-яким одягом.

Щодо інших кольорів, то рожевий в тандемі з м'ятним, золотим, білим, сірим, сріблястим і блакитним створює дуже стильні поєднання, які навіть не потрібно доповнювати ніяким декором. Популярними в 2020 році відтінками рожевого стали відтінок квітучої сакури, рожевих перлів, ягідного мусу, попелястої троянди, фламінго, лосося і рожевого світанку.

Навесні багато жінок віддають перевагу квітковому дизайну і просять майстрів намалювати на нігтях трояндочки, тюльпанчики, мімози, орхідеї або метеликів. На рожевому або білому фоні будь-який квітковий мотив буде виглядати дуже святково.

Рожево-чорний манікюр буде виглядати одночасно строго і ошатно. Рожевий манікюр зі сріблом або золотом – відмінний варіант для вечірнього виходу, весілля або будь-якого іншого святкового приводу. Поєднання рожевого і сірого підійде для щоденного манікюру. Рожево-блакитний манікюр відмінно виглядає на довгих нігтях. Матове покриття додає манікюру особливого шику. Об'ємні малюнки на такому покритті виглядають особливо чарівно.

[gallery size="medium" td_select_gallery_slide="slide" ids="125551,125550,125553,125549,125552,125548"]

Однотонний рожевий манікюр можна прикрасити мінімалістичним геометричним візерунком, оксамитовим піском, або "мереживним" візерунком. Лаконічність і мінімалізм нині в моді, тому досить задекорувати один нігтик і ви вже будете виглядати дуже стильно.

Раніше повідомлялося, як створити незвичайний абстрактний нейл-арт в стилі Пікассо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ