Today.ua

“Росія не винна“: Савченко в інтерв'ю російським ЗМІ розповіла про Порошенка та Зеленського

Скандальна нардеп Надія Савченко дала інтерв'ю російській програмі "Новые русские сенсации" на НТВ, де розповіла про своє ставлення до Олександра Онищенка, про корупцію екс-президента Петра Порошенка і президентство Зеленського. Інтерв'ю відбувалося по скайпу, а на всі запитання Савченко, як щира патріотка, відповідала державною мовою.

За її словами, Олександр Онищенко - єдиний олігарх в Україні, який не побоявся вести війну проти Порошенка до кінця, а Росія не винна в тому, що в Україні відбувся Майдан.

Савченко також запитували про її ставлення до результатів обміну військовополонених між Україною і Росією, до прийнятого Радою закону про землю та її президентські амбіції.

На своїй сторінці на Facebook Надія Савченко зробила коротке рев'ю свого інтерв'ю, яке першим вийде в німецьких і в російських ЗМІ.

"Російська журналістка мене разів п’ять просила щоб я говорила російською мовою. Я відповідала їй українською мовою. Рос-змі задавали питання спрямовані проти Зеленського. Я їм відповіла по суті про корупцію Порошенка і в захист Онищенка, як єдиного олігарха в Україні, який не побоявся вести війну проти Порошенка до кінця. Розмова так собі, нічого цікавого. Але скандалу буде на РФ і в Україні на «мільйон»", - розповіла Савченко.

Російський телеканал у своєму анонсі інтерв'ю назвав Савченко "вбивцею, яку зробили героєм України, а потім ворогом народу".

"Те, що мене росіяни називали вбивцею - це було і продовжується, те, що в країні я герой України і потім мене робили ворогом народу - тут теж все відповідає дійсності. Я ж не давала інтерв'ю про себе, я говорила саме в підтримку Олександра Онищенка. Не тому що я вважаю, що один олігарх ліпший іншого, а тому що я думаю, що за допомогою одного олігарха можна посадити іншого...", - зазначила Савченко.

Раніше повідомлялося, що Надія Савченко виступає проти відкриття ринку землі в Україні та пророчить крах України як держави до 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ