Today.ua

“Рошен“ у Липецьку відновлює роботу

Липецька фабрика кондитерської корпорації п'ятого президента України Roshen частково відновила свою роботу. Про це повідомив представник фабрики.

Як відомо, виробництво на липецкой фабриці було призупинено 15 вересня. За час простою планувалося провести техобслуговування ліній. Співробітникам фабрики (близько 1,5 тис. чоловік) запропонували піти у відпустку на цей час або отримати дві третини від заробітку. Фабрика має відновити роботу з 29 вересня, проте запуск відклали ще на тиждень.

"6 жовтня виходять люди на фабрику, миють лінії, готують до запуску. 7-8 у нас буде поступовий запуск на фабриці", - зазначив представник фабрики "Рошен".

Другий виробничий майданчик, за його словами, запускається 13 жовтня. Працівники вийдуть мити лінії і готувати їх до запуску в неділю, 12 жовтня.

Слід зазначити, що весною 2019 року фабрику вже припиняла роботу. Тоді корпорація Roshen заявляла, що це було пов'язано з арештом її рахунків Тверським районним судом Москви в рамках кримінальної справи за позовом "Об'єднаних кондитерів".

Раніше Петро Порошенко заявляв, що має намір продати свій головний актив - Roshen. Вже були обрані і інвестконсультанти - продажем кондитерської корпорації займеться інвестиційна компанія Rothschild спільно з компанією "Інвестиційний капітал Україна" (ICU).

Нагадаємо, в липні 2019 року стало відомо, що кондитерська корпорація Roshen колишнього президента Петра Порошенка запустила новий виробничий цех в Борисполі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ