Today.ua

Родичі Заворотнюк пропали і не виходять на зв'язок

Шанувальники відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка, за даними ЗМІ, лікується від раку головного мозку, тепер знайшли новий привід для хвилювань. Підписники Заворотнюк в соцмережі Instagram звернули увагу на те, що обліковий запис, який нібито ведуть близькі актриси, давно не оновлювався.

Сторінка, присвячена Анастасії Заворотнюк, з'явилася в соцмережі недавно. Аккаунт було створено для того, щоб спростовувати брехливу інформацію про стан актриси, яка стала активно поширюватися після звістки про важку хворобу акторки.

Шанувальники вважають, що сторінку вів хтось із близьких артистки. На це вказувала надзвичайна обізнаність адміністратора, проявлена ​​в підписах до фотографій. До того ж на аккаунт підписалися донька Анастасії Заворотнюк Анна і сама актриса - вести її блог взялася спадкоємиця.

На сторінці оперативно коментувалась відомості про стан здоров'я актриси, в основному з'являлися спростування. Через брак даних (сім'я зірки наполегливо відмовчується) ЗМІ поширювали різні чутки, часом жахливі і відверто неправдоподібні.

Останнім часом на сторінці немає жодної активності. Судячи з коментарів, фанати всерйоз через це занепокоїлися.

Раніше повідомлялось, що мати Анастасії Заворотнюк втрачає слух.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ