Today.ua

“Все, що я хочу - це ти“: Анна Сєдокова показала сексуальне фото

Анна Сєдокова вирішила зробити різдвяний подарунок своєму молодому коханцю, який розлучився заради неї. Екс-учасниця групи "ВІА Гра" продемонструвала свою розкішну фігуру на фото в Instagram.

Цього разу співачка поділилася знімком, на якому позує в нижній білизні. Сєдокова впевнена, що найкращий подарунок — це вона, тому працює над фігурою. Анна також натякнула, що хоче отримати взамін.

"Все, що я хочу на Різдво, це ти», — підписала Анна фото в Instagram.

Фото лайкнули понад 177 тисяч.

Звичайно, пишні груди Анни Сєдокової і її тонка талія дуже сподобалися її шанувальникам. Вони просто засипали її компліментами:

"Ганна, твої jingle bells — вогонь", "Фігура — як у богині", "Як вам вдається тримати себе у такій прекрасній формі", "Дитинко, ти просто ураган", "Анна, фігура просто бомба, секс-бомба", "Яка ж шикарна!", "Анна, ви прекрасні".

Today.ua писав, що Анна Сєдокова "поцупила" чужого чоловіка, розбивши сім'ю. Сьогодні вона не приховує стосунків із молодим коханцем — 27-річним спортсменом Янісом Тиммой.

Раніше українська співачка Анна Сєдокова поділилася зі своїми прихильницями, як за допомогою ягідної дієти скинути зайву вагу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ