Today.ua

Різдво 2020: астролог розповів, якого числа краще відзначати це свято

Різдво 2020 планують перенести на 25 грудня замість звичного 7 січня. Відомий астролог Влад Росс назвав правильний, з точки зору астрології, день для святкування Різдва.

Саме 25 грудня самий вдалий день для великого свята. За словами астролога Влада Росса, Земля підходить до Сонця на найближчу відстань саме 25 грудня. Раніше вважалося, що саме в цей день народжується Спаситель світу, в цей час народжується нове Сонце, і саме після 25 грудня додається сонячний день. При такому вибору свята, всі інші церковні дати також встануть на свої місця. Івана Купала краще святкувати 22 червня, а Пасха буде випадати на першу неділю після повного місяця у другій половині березня або на початку квітня.

Такий стиль є ідеальним для українців на думку астролога. Він пропонує зробити, як в Білорусії. Тобто лишити свято і 7 січня, і 25 грудня. 25 грудня в Україні зробити католицьке Різдво основним, а для православних залишити 7 січня, але змістити акцент на нову дату. Крім того, астролога зовсім не здивував той факт, що глава ПЦУ Митрополит Епіфаній підтримує ідею про перенесення святкування Різдва. Астролог каже, що Митрополит по знаку Зодіаку Водолій, а вони добре дивляться на будь-які новаторства.

Раніше ми повідомляли про те, що в ПЦУ підтримали заяву предстоятеля Митрополита Єпіфанія про можливе перенесення дати святкування Різдва з 7 січня на 25 грудня

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ