Today.ua

Рівний чубчик і прямий проділ: названо п'ять зачісок, які повнять обличчя

Деякі зачіски можуть додати своїй власниці кілька зайвих років. Перед тим, як вибирати ту чи іншу стрижку, варто звертати увагу не лише на свій тип волосся, а й на форму обличчя. Стилісти назвали п'ять зачісок, які зовсім не підходять жінкам з круглим обличчям.

Які зачіски візуально повнять обличчя

Рівний чубчик

Так, цей чубчик зараз знаходиться на піку моди, але підходить він далеко не всім. Якщо у вас пухкі щічки, то рівний і прилизаний чубчик тільки акцентує на них увагу. Вибирайте стрижки з градуйованими, косими, рваними і прорідженими чубчиками. Вони візуально витягають обличчя та маскують щоки.

Афрокучері

Завивка і африканські кучері - це точно не ті зачіски, які зроблять ваше обличчя стрункішим. Головний мінус: вони створюють надто великий об'єм на голові, через що обличчя візуально здається повнішим. Безумовно, кучерики - це грайливий і кокетливий елемент зовнішності, але постарайтеся не перестаратися з начосом та об'ємом.

Прямий проділ

Рівний прямий проділ, витягнуте волосся, зачесане назад і заправлене за вуха - це те, про що потрібно забути власницям повного обличчя та непропорційних рис. Справа в тому, що прямий проділ може візуально розділити обличчя на дві асиметричні половини, в результаті чого буде помітна різниця в розмірі очей, а небажані об'єми зрадницьки видадуть себе.

Зачесане назад волосся

Ефект мокрого волосся і зачесане назад волосся - це ефектне укладання, яким багато хто користується, але є в ньому один мінус. Коли обличчя надміру відкрите, то оголюється овал, і всі риси видно крупним планом. Тому якщо ви не хочете підкреслити якісь риси обличчя, то про таке укладання краще забути.

Стрижка сесон

Стрижка сесон обрамляє обличчя рівним півколом, візуально розширюючи його і роблячи ще круглішим, ніж воно є насправді. Тому якщо ви побоюєтеся, що ваше обличчя може виглядати значно повніше, про цю зачіску краще забути. Власницям короткого волосся краще звернути увагу на піксі з косим чубчиком або без чубчика.

Раніше повідомлялося, як виглядає популярна стрижка "віник" на волоссі середньої довжини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ