Today.ua

“Рішалово у стилі 90-х“: Юзик потрапив у скандал з кришуванням в Кривому Розі

У партії "Слуга народу" розгорівся новий скандал за участю нардепа актора "Кварталу 95" Юрія Корявченкова, відомого як "Юзик". Цікаві факти стосовно "Юзика" оприлюднив виключений депутат від пропрезидентської фракції Антон Поляков.

Колишній нардеп від "Слуги народу" опублікував аудіозаписи, де "Юзик" разом з колегами обіцяв взяти під свій контроль кримінальні справи в Кривому Розі і збирати "данину" з місцевого бізнесу.

Ймовірні учасники розмови: Владлен Неклюдов, Юрій Кисель, Олена Криворучкіна, В'ячеслав Медяник, Юрій Корявченков і його дружина Тетяна.

Розмову "слуги народу" проводили з поліцією. Ймовірно, в цій бесіді брали участь глава поліції Дніпропетровській області Володимир Огурченко і головний поліцейський Кривого Рогу Сергій Лукашов.

"Роби за моєю командою. Ми подивимося і підтримаємо", – заявив "Юзик".

Його колеги додали, що боятися нема чого, оскільки "Кривий Ріг – місто президента", тому "все схоплено".

При цьому аудіозапис у Зеленського досі ніяк не прокоментували. Ані в Офісі президента, ані в партії "Слуга народу", ані сам Корявченков не відреагували на розповсюджену інформацію.

Нагадаємо, як відомо, на парламенських виборах актор “Кварталу 95” Юзик переміг на окрузі в Кривому Розі, обійшовши колишнього нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ