Today.ua

Резиденція мільярдера: Камалія засвітила інтер'єр свого розкішного маєтку в Іспанії

Камалія разом із чоловіком-мільярдером та дочками-двійнятами вирушила на свою розкішну віллу в Іспанії, де вона проведе літню відпустку.

В особистому обліковому записі в Інстаграм українська співачка опублікувала відео, показавши свою подорож. Ролик почався з авто, в якому артистка показала Арабеллу та Мірабеллу на задньому сидінні, чоловіка за кермом і себе поряд з ним.

"Прямуємо в наш затишний іспанський куточок на Майорці", - підписала відео Камалія.

У ролику можна побачити як сім'я проїжджає кілька поселень, навколо море зелені та чудові краєвиди. Надвечір вони дісталися розкішної резиденції, оточеної парканом.

Перед двоповерховою віллою розкинувся просторий зелений садок з квітами та деревами. На задньому дворі Камалія показала терасу із басейном та зоною для відпочинку.

Сюди на Майорку зіркова родина приїжджає щороку, а у минулому артистка нарікала на те, що не може проводити в цьому будинку більше часу.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Kamaliya (@kamaliyaofficial)

"Як сумно, що я не можу проводити багато часу у своєму будинку на Майорці. Але тільки-но я там опиняюся, мені більше нікуди не хочеться“, - зазначила раніше Камалія.

Не всі підписники були прихильними до публікації співачки - не обійшлося і без хейту.

"Гарного вам відпочинку", "Як добре, повивозили своїх дітей і тішаться. А тим, хто захищає Україну, їм та їхнім дітям буде куди повернутися?", "Клас. Шикарний особняк", "Радію за вашу родину. Головне - діти щасливі, що сім'я разом. Камалія - ви чарівна", "Відмінного відпочинку", "Рай на землі", "Відмінний та затишний куточок. Цікаві рослини", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Камалія показала ніжне фото з чоловіком та дітьми у день 20-ї річниці стосунків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ