Today.ua

Режисер “Кіборгів“ працює над новим фильмом про українських захисників

Режисер фільму про захисників Донецького аеропорту "Кіборги" Ахтем Сеітаблаєв почав роботу над новою стрічкою про українських військових. Про це повідомив президент України Петро Порошенко на своїй сторінці в Facebook.

Він розповів, що був у гостях у відомого українського режисера, де за одним столом зібрались творці легендарного фільму "Кіборги", а також українські військові - зокрема, ті, хто захищав Україну у Донецькому аеропорті.

"Усі розмови в такому колі лише про важливе – про війну і перемогу, повернення Криму і Донбасу та щасливе майбутнє України, про розвиток мистецтва, особливо під час війни. Надзвичайно цікаво було послухати історії зі зйомок фільму і разом від душі заспівати українських пісень. І духмяний плов у такій компанії смакує, як у нашому Бахчисараї", - розповів Порошенко.

Він також повідомив, що наразі Сеітаблаєв працює над новою картиною про одну з найгероїчніших операцій російсько-української війни.

"Впевнений, як і "Кіборги", цей фільм підкорить не лише українського, але і європейського та світового глядача", - додав Порошенко.

Нагадаємо, восени вийде в прокат кінострічка "Заборонений" про життя українського поета Василя Стуса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ