Today.ua

Рецидивіст під час затримання вдарив ножем поліцейського

У п'ятницю вранці, 26 квітня, співробітники Управління карного розшуку Луганської області "на гарячому" затримали раніше судимого мешканця м. Рубіжне. Про це повідомляє відділ комунікацій місцевої поліції.

Зазначається, що коли 48-річний підозрюваний виходив з пограбованої квартири, оперативник затримав його. Але під час спроби втечі зловмисник вдарив поліцейського ножом у живіт.

Однак поліцейський зміг утримувати злочинця до приїзду своїх колег.

Крадієм виявився неодноразово судимий місцевий мешканець, який підозрюється у серії крадіжок майна з квартир мешканців Сєвєродонецька, Лисичанська та Рубіжного.

Наразі підозрюваний затриманий.

Співробітника поліції з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізовано до лікарні, де йому надано екстрену медичну допомогу та прооперовано.

Життю та здоров'ю поліцейського нічого не загрожує.

Нагадаємо, в Івано-Франківській області чоловік обстріляв радіостанцію та наніс ножове поранення поліцейському.

Також ми писали, що на поліцейському посту під Одесою сталася стрілянина, в результаті якої було поранено трьох осіб.

Також нагадаємо, що в Криничанському районі Дніпропетровської області озброєний злочинець жбурнув у правоохоронців з групи реагування патрульної поліції бойову гранату. Внаслідок вибуху начальник СРПП територіального підрозділу поліції отримав поранення. Його напарникам довелося застосувати табельну вогнепальну зброю, щоб затримати зловмисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ