Today.ua

Рецепт лінивих пельменів нашвидкуруч: як приготувати смачну вечерю

Домашня їжа, приготовлена з любов'ю, завжди буде смачнішою будь-яких напівфабрикатів. Якщо йдеться про вареники або пельмені, то приготувати їх вдома не так і складно. Існує рецепт так званих "лінивих" пельменів, приготування яких не займе багато часу, але задоволення від результату ви отримаєте неймовірне! Смак з дитинства домашніх бабусиних пельменів ви зможете відчути на власній кухні.

Список інгредієнтів для ледачих пельменів:

Спосіб приготування:

  1. Замісіть тісто. Для цього візьміть борошно, додайте в нього воду, яйця, посоліть. Мішайте приготовану суміш протягом 10 хвилин, поки маса не стане як пластилін. Залиште тісто постояти.
  2. Приготуйте фарш. Змішайте яловичину з цибулею, сіллю і перцем, прокрутіть усе в м'ясорубці.
  3. Візьміть тісто і розділіть його на декілька частин, бажано рівних. Розкачайте маленькі коржики. На кожен коржик розмажте фарш і скрутіть його в трубочку. Рулетики розділіть навпіл і покладіть зрізом вниз на змащену маслом сковороду для запікання.
  4. Посипте ліниві вареники зеленню і поставте на 5 хвилин в духовку. У посуд, в якому ви готуєте, додайте ще трохи води, щоб сковорода була заповнена до половини. Накрийте сковорідку фольгою і поставте страву на 5 хвилин в духовку.
  5. Обсмажте на плиті цибулю і моркву, додайте сметану і сіль, за смаком перець. Цією сумішшю залийте пельмені. Якщо хочете більш рідкий соус, додайте води.
  6. Запікайте ліниві пельмені ще 10 хвилин під фольгою.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати смачні кекси до Дня Святого Валентина за простими рецептами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ