Відварені яйця у період великодніх свят будуть в холодильнику у кожній сім'ї. Прикрасою будь-якого столу стануть фаршировані яйця з різними начинками. Страва готується швидко і просто. Варто тільки проявити свою фантазію і скористатися нашими порадами. Візьміть варені яйця, розріжте їх навпіл, вийміть жовток і починайте готувати пікантну закуску. Пропонуємо до вашої уваги 5 різних начинок на будь-який смак.
Яйця з начинкою з тунця і кисломолочного сиру
Розітріть жовтки за допомогою виделки. З'єднайте в окремій посудині і розімніть консервований тунець в олії з м'яким сиром. Додайте в начинку дрібно нарізану зелену цибульку і зелень. Посоліть і поперчіть за смаком.
Яйця з начинкою з авокадо
Подрібніть виделкою жовтки і стиглий авокадо, додайте лимонний сік, сіль, перець, оливкову олію. Помістіть масу в кондитерський мішок і вичавіть начинку в білки. За бажанням посипте яйця паприкою або прикрасьте гілочкою базиліка.
Яйця з рибою та ікрою
У цьому рецепті жовток не використовується. Візьміть половинки яєць, покладіть в кожну маленький шматочок слабосоленої рибки, форелі або сьомги, додайте крапельку майонезу і пару ікринок. Прикрасити яйця можна зеленню, насінням чорного кунжуту або скибочками лимона.
Яйця з оселедцем
Для фарширування яєць використовуйте натертий буряк з майонезом. Зверху на кожен варений білок покладіть маленький шматочок оселедця. Вийде аналог "Оселедця під шубою" в яйці. Прикрасити яйця можна зверху свіжою петрушкою або цибулею.
Яйця з печінкою тріски
Для начинки візьміть подрібнену печінку тріски і зелену цибулю. Жовтки можна додати за бажанням. Прикрасити фаршировані яйця можна крапелькою майонезу і свіжим кропом. Для оформлення страви використовуйте діжонську гірчицю або будь-який соус, що вам сподобається.
Раніше повідомлялося, як приготувати смачний великодній холодець з яловичини і свинини.