Today.ua

Ретроградний Плутон у червні принесе трьом знакам Зодіаку розчарування та горе

Український астролог Влад Росс зробив розклад за зірками та розповів, кому варто поберегти себе в період ретроградного Плутона.

Коли ретроградний Плутон у червні?

Плутон розпочне свій ретроградний рух 9 червня, досягне піку 11 червня і зійде нанівець до 13 числа. Цей період буде найскладнішим для багатьох. Почастішають обстріли з боку Росії, вибухи, ДТП, катастрофи, нещасні випадки, а також землетруси.

Кому буде складно?

За словами астролога, у період ретроградного Плутона особливо не пощастить трьом знакам Зодіаку.

Насамперед постраждають Козероги. Взагалі, весь червень для представників цього знака буде нещасним. На них чекають проблеми з грошима, а дехто взагалі може збанкрутувати.

Обережними треба бути Тельцям та Скорпіонам. Є ризик, що в цей період активізуються вороги та ставитимуть палиці в колеса. Особливо обережніше треба бути тим представникам цих знаків Зодіаку, хто перебуває на війні. Важливо виявити особливу обережність, оскільки ворог активізується по усім фронтах.

Що стосується Тельців, то, крім усіх проблем, вони ще й можуть втратити фінансову стабільність. Не розкидайтеся грошима, не демонструйте статки, інакше є ризик опинитися в руках шахраїв.

Нагадаємо, астрологи назвали три знаки Зодіаку, під якими народжуються найкрасивіші жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ