Today.ua

Ретроградна Венера вплине на всі сфери життя знаків Зодіаку: місячний гороскоп на 13 травня - 25 червня

Слідом за ретроградним Сатурном (11 травня - 29 вересня) свій вектор руху змінить і Венера. Швидкість руху планети говорить про те, що це явище буде тимчасовим і не катастрофічним. Однак, за словами астрологів, у період з 13 травня по 25 червня багато знаків Зодіаку можуть втратити мотивацію та матимуть проблеми в особистому житті.

Ретроградність передбачає, що планета починає рухатися у зворотний бік, що уповільнює розвиток деяких подій на Землі. У цей період можуть з'являтися певні перешкоди. Якщо йдеться про Венеру, то під вплив ретроградності потрапляє все, що стосується романтичних стосунків, кохання та сім'ї, ділового партнерства та бізнесу, сексуального життя і творчої реалізації.

В період з 13 травня по 25 червня астрологи не рекомендують проводити важливі переговори, робити пропозицію руки і серця, реєструвати шлюби, розлучатися, починати жити разом. Нові знайомства можуть розвиватися дуже повільно або не складатися зовсім. І навіть в найміцніших стосунках може наступити невелика криза через елементарне непорозуміння. Нахлинуть старі образи, ревнощі, вийдуть назовні всі секрети. Можуть нагадати про себе колишні партнери, тому будьте дуже обережні, щоб це не зашкодило вашим нинішнім стосункам.

Багатьох людей ретроградна Венера позбавить натхнення. Якщо ваша діяльність перестала приносити вам радість, не зневіряйтеся, а просто перечекайте цей несприятливий період. Натхнення повернеться, головне, не втрачати цілеспрямованості.

Також астрологи рекомендують відкласти на час великі покупки, особливо нерухомого майна і транспортних засобів. Саме час розібратися зі своїми минулими стосунками. Ретроградна Венера сприятливо впливає на тих, хто вирішив змінити імідж. Тому сміливо оновлюйте гардероб, зачіску, і при цьому будьте до себе менш вимогливими.

Раніше повідомлялося, як вплине на різні знаки Зодіаку ретроградний Сатурн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ