Today.ua

“Реп під барабани і Тіна Кароль на даху“: як у Києві виконували гімн України

У Києві на Хрещатику на честь Дня Незалежності влаштували справжній перформанс під час виконання національного гімну. Спочатку гімн виконали військовослужбовці, а одразу після цього прозвучав музичний супровід у виконанні військових духових та симфонічного оркестрів.

Далі до виконання приєдналася Дар'я Красновецька, яка представляла Україну на дитячому "Євробаченні" в 2018 році, оперні співаки і український хор. Досить зворушливим виявилося інструментальне виконання гімну. Його почав легендарний український композитор Мирослав Скорик, який заграв на фортепіано. Згодом до нього приєдналися ще 17 музикантів.

Але і це було ще не все. На слова гімну українською мовою також пролунав реп у виконанні Аліни Паш під супровід барабанів. А після запального репу гімн виконала відома українська співачка Тіна Кароль у супроводі арфи і гітари. Артистка сиділа на даху консерваторії в оточенні музикантів в білому шикарному вбранні.

https://youtu.be/OqnioRdWqXE

Для святкування Дня Незалежності Тіна Кароль обрала шикарну білу сукню арабського бренду ASHI. Свій образ артистка доповнила прикрасами, виконаними в блакитних і жовтих кольорах.

Зазначимо, що режисерами Ходи Гідності виступили Алан Бадоєв та Олена Коляденко. У підготовці масштабного заходу задіяно п'ять оркестрів, зірки оперної сцени, 17 піаністів та народні артисти України.

На урочистому концерті виступлять Тіна Кароль, солістка групи ONUKA Ната Жижченко, українські зірки світової оперної сцени – Андрій Романенко, Євген Орлов, Оксана Крамарева і Анжеліна Швачка.

Як повідомлялося, Бадоєву і Коляденко не заплатять з держбюджету за режисуру свята до Дня Незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ