Today.ua

Renault Zoe другого покоління сфотографували під час тестів

Електромобіль Renault Zoe нового (другого) покоління вдалося сфотографувати фотошпигунам під час дорожніх тестів. Офіційна прем'єра новинки відбудеться через декілька тижнів, а у продажу електромобіль з'явиться до кінця 2019 року. Про це передає Autonews.ua.

Незважаючи на сильний камуфляж, зрозуміло, що Renault Zoe нового покоління збереже свій традиційний дизайн, хоча і отримає деякі досить серйозні зміни.

Хетчбек отримає нову решітку радіатора, нові протитуманні фари, видозмінені задні ліхтарі та інше. Деякі елементи дизайну кузова запозичені у Clio п'ятого покоління. Салон теж дечим нагадує новий електрокар Clio.

Але головне, що у Zoe нового покоління збільшиться запас ходу, завдяки використанню електричної архітектури альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, а не просто адаптації платформи Nissan Leaf.

Очікується, що новинка на одній зарядці батареї проїде 402 км - такими є дані за тестом WLTP. Зараз Zoe Z.E. 40 теоретично має саме такий показник, але за тестом NEDC, який завжди дає завищені показники.

Нагадаємо, компанія Seat готує до виходу міський електромобіль Mii Electric.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ