Today.ua

Регіна Тодоренко у відвертому міні показала пишні груди

Регіна Тодоренко побалувала своїх підписників новим знімком у своєму блозі. Популярна телеведуча заінтригувала цікавим образом в шкіряному міні і блискучих панчохах. Цього разу Тодоренко показала відверте декольте.

Коротка чорна міні-спідниця, шовкова майка і піджак на голі плечі. Стильний лук Регіна Тодоренко доповнила масивними сережками, ніжним макіяжем і розпущеним волоссям. На ногах у зірки стильні черевики і блискучі панчохи в сіточку. І головне - це шикарний бюст, який вдало підкреслив чорний топ на тонких бретелях. Сама Тодоренко не раз повторювала, що її груди практично виросла на очах завдяки годуванню.

Не дивно, що зараз до цієї частини тіла прикуті постійно практично всі погляди фанатів популярної телеведучої. На цей раз пишні груди отримали найбільшу кількість компліментів в свою адресу, а Регіну Тодоренко підписники попросили з'являтися в таких образах частіше. Але телезірка б і не проти, але вона зараз вже заміжня і невідомо, як Влад Топалов буде ставитися до більш відвертих фото Тодоренко в соціальній мережі.

Раніше ми повідомляли про те, що Регіна Тодоренко дуже швидко прийшла у форму після пологів. Телезірка показала підтягнутий животик і розповіла, що басейн з синочком Михайлом допомагає їй виглядати стрункою і привабливою.

Також днями Регіна Тодоренко відверто розповіла про своє особисте життя і стосунки з чоловіком Владом Топаловим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ