Today.ua

Регіна Тодоренко спантеличила новим образом (відео)

Українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко, яка живе і працює в Росії, порадувала шанувальників спокусливими відео. На своїй сторінці в Instagram зірка поділилася роликом, на якому відображено, як вона позує в боді і нашийнику перед фотокамерою.

«Покривлялось трохи тут для самого прекрасного і деспотичного фотографа. Зовсім скоро покажемо вам результат) Спасибі, мій ідейний натхненник», — написала телеведуча.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

#фотосессия Покривлялось немного тут для самого прекрасного и деспотичного фотографа ?? @orlovaphotographer ❤️❤️❤️ Совсем скоро покажем вам результат) Спасибо, мой идейный вдохновитель @alina_astrovskaya_

Публикация от regina todorenko (@reginatodorenko)

 Також стало відомо, що Регіна Тодоренко і співак Влад Топалов активно готуються до майбутнього весілля, яке очікується вже в липні. За словами нареченого, святкова церемонія відбудеться в Італії. Щоправда, з містом артисти ще не визначилися.

“В Італії, але ось Сорренто або Тоскана – ще не знаємо. Я вважаю, що в першу чергу це свято Регіни, тому дав їй карт-бланш і попросив допомогти сестру Аліну, тим більше вона співвласниця event-агентства Ace Events”, – розповів Влад журналу InStyle.

Регіна Тодоренко зізналася, що на святі буде близько 60 гостей. Зараз Регіна займається пошуками весільної сукні та інших весільних атрибутів, а Влад взяв на себе організаційні питання.

“У Влада є лише одна умова – заселити всіх гостей, а їх буде близько 60 осіб, і багато з дітьми. Повірте, для весілля на виїзді це суттєво. Зараз ми думаємо, де зможемо розмістити всіх з максимальним комфортом, тому що в пік сезону багато готелів просто не володіють потрібною кількістю вільних номерів”, – додала Тодоренко.

Як відомо, Тодоренко і Топалов офіційно уклали шлюб ще в жовтні 2018 року, але через те, що телеведуча була на той час на останніх місяцях вагітності, весілля пара не відзначала. Нагадаємо, зіркове подружжя виховує сина Михайла, який з’явився на світ 5 грудня 2018 року. Пара до останнього приховувала вагітність Регіни. Її пологи відбулися в звичайній міській клініці Москви. Тоді молоді батьки вказали інше ім’я породіллі, щоб приховати народження сина.

Раніше Today.ua повідомляв, що Регіна Тодоренко взяла участь у відвертій фотосесії, чим змусила ревнувати майбутнього чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ