Today.ua

Разумков більше не хоче очолювати “Слугу народу“: написано заяву про звільнення

Глава президентської партії "Слуга народу" Дмитро Разумков написав заяву про звільнення. Про це повідомив перший заступник глави фракції "Слуга народу" в українському парламенті Олександр Корнієнко.

"В кінці жовтня буде з'їзд. Серед запланованих питань - зміна глави партії. Накопичилися питання різні, які треба терміново провести. Є юридичні питання. У нас є заява глави партії про те, що він хоче скласти повноваження. Таку заяву може прийняти тільки з'їзд партії", - зазначив Корнієнко.

Крім того, за його словами, на майбутньому з'їзді планують вдосконалити статут партії.

Як відомо, після початку роботи Верховної Ради нового скликання "слуги народу" збиралися двічі. Так, 28 серпня пройшла за закритими дверима зустріч президента Володимира Зеленського з обраними народними депутатами від партії "Слуга народу". А 5 вересня представники фракції "Слуга народу" зустрілися із Зеленським і прем'єром Олексієм Гончаруком.

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков, згідно з декларацією про доходи, володіє чималою кількістю квадратних метрів. Йому належить будинок площею 492 кв. м і земельна ділянка в 1020 кв. м на Софіївській Борщагівці в Києво-Святошинському районі столиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ