Today.ua

“Я з тобою“: Настя Каменських показала перше спільне фото з Потапом за останній рік

Настя Каменських привітала свого чоловіка Потапа з днем народження. Реперу виповнилося 42 роки. Співачка опублікувала своє привітання у Instagram, а разом із ним і нове спільне фото.

На знімку зіркове подружжя ніжно обіймається. Вони виглядають щасливими та, як завжди, закоханими.

"Хоч би що трапилося в цьому Всесвіті або в якомусь іншому - я з тобою, Потапе. Я люблю тебе", - написала Настя Каменських.

Цілий рік у соцмережах не з'являлися спільні фото Насті та Потапа. На цьому ґрунті їхні фанати вже почали припускати, що пара розійшлася.

Однак це навряд. Просто Потап знаходиться в Іспанії, а Настя роз'їжджає містами України з благодійними концертами, а останні кілька місяців стабільно мешкає у їхньому будинку під Києвом. На фоні хейту, який обрушився на Потапа за останній рік, пара не публікує у соцмережах спільні фото та не демонструє жодних кадрів із повсякденного життя за призмою війни.

У день народження артиста підписники Насті Каменських приєдналися до привітань імениннику. Люди розділилися на два табори: ті, хто як і раніше захоплюється парою і сумує за ними, і ті, хто відкрито висловлює свою зневагу Потапу за його пісню про волонтерів, а також за "боягузливу" позицію під час війни.

"Здоров'я йому!", "Льоша, з Днем Народження! Настя, щастя вам і бережіть своє кохання. Ви такі прекрасні!", "Ну слава Богу. Хіба можна так довго без ваших спільних фоток?", "Аааааааааа нарешті!  дуже щасливі за вас!", - написали фоловери.

"Не маю права судити (ваш вибір! Ваша життя ! Як артист Олексій для мене помер!)", "Наволонтерів, патріот хєрів?", "Шкода, що з української естради Потап зник для українців уже назавжди", - написали підписники.

Раніше повідомлялося, як Потап несподівано з'явився на концерті Насті Каменських у Черкасах у день її народження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ