Today.ua

“Перший великий ювілей“: дружина Дмитра Гордона показала стильний образ 10-річної дочки-іменинниці

Багатодітні батьки Дмитро Гордон та Олеся Бацман 2 жовтня відзначають день народження старшої доньки Санти. У цей святковий день знаменита мама у себе на сторінці в Instagram опублікувала фотографію іменинниці та повідомила, що сьогодні у її дитини перший серйозний ювілей.

"У Санти сьогодні перший великий ювілей - 10 років! Нехай її бажання, головне для всіх дітей України, швидше збудеться!", - підписала фото Алеся Бацман.

Санті Гордон сьогодні виповнилося 10 років. На фотографії дівчинка зображена у смугастій сукні біло-синього кольору та білих кросівках. У волосся їй вплетені різнокольорові стрічки, а на щоці у іменинниці тимчасове тату із зображенням метелика. Санта позує вдома. Цей інтер'єр знайомий підписникам за іншими фото Алесі Бацман.

Фоловери приєдналися до привітань Санті та її зірковим батькам. Дехто наголосив, що дівчинка схожа на свою маму.

"Спочатку подумав, що це маленька Олеся", "З днем народження Санту, а також маму з татом з днем народження дочки! Здоров'я міцного, успіхів у всьому та мирного неба всім", "Вітаємо! Красуня, як і мама! Усіх благ земних ! Миру та здоров'я!", "Як на матусю схожа! З Днем народження! Благополуччя та здійснення бажань!", - написали коментатори.

Як відомо, у Дмитра Гордона семеро дітей від трьох шлюбів. Алеся Бацман – третя дружина журналіста. У шлюбі з нею у них народилися троє дочок – Санта, Аліса та Ліана.

Раніше дружина Дмитра Гордона показала його молодших дочок у традиційному українському вбранні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ