Today.ua

“Молюсь за вас“: Алла Пугачова після ракетного обстрілу України звернулася до своїх шанувальників

Алла Пугачова зі своїми дітьми виїхала до Ізраїлю, де вже отримала ізраїльський паспорт. Російська примадонна вже неодноразово зверталася до своїх фанатів із закликом до миру, і підтримувала свого чоловіка Максима Галкіна, який висловлювався проти війни в Україні. Після чергового масового ракетного обстрілу України Алла Борисівна знову звернулася до своєї аудиторії у соцмережах.

Артистка насамперед подякувала своїм шанувальникам за вміння відрізняти правду від брехні, та зазначила, що молиться, щоб на "святій землі" швидше настав мир.

"Дякую моїй багатомільйонній армії шанувальників за любов і підтримку, за вміння відрізняти правду від брехні. Молюся за вас і мир на святій землі", - написала у своєму Instagram Пугачова.

Деякі підписники Алли Борисівни у соцмережі подякували їй за ті слова, які вона сказала. Багато росіян, у свою чергу, негативно висловлюються на адресу зірки, яка залишила Росію і поїхала до Ізраїлю, і тепер робить сміливі заяви, мовчавши до цього.

"Спочатку себе відмоліть, а потім народ, який вам не потрібен", " Тобто батьківщина погана, а Ізраїль вбиває людей в цей же момент у секторі газу хороший? Це що за підміна понять?! Це що за подвійні стандарти?", "Той, хто любить Батьківщину, буде з Батьківщиною. Кому потрібні ваші молитви?", - пишуть коментатори.

Минулого місяця Алла Пугачова ненадовго приїжджала до Росії, щоб виставити на продаж свій розкішний замок у підмосковному селі Грязь.

Раніше Алла Пугачова відреагувала на критику з боку росіян щодо свого виїзду до Ізраїлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ