Today.ua

“Молодше та свіжіше“: Памела Андерсон показала чесні фото без макіяжу

Зірка серіалу "Рятувальники Малібу" Памела Андерсон суттєво змінилася з того періоду, як була визнана світовим секс-символом. 55-річна актриса і зараз не соромиться публікувати фото у сміливих образах, але нещодавно вона виставила в Мережі шокуючий контент - фото без макіяжу.

Американська фотомодель вирішила більше не приховувати вікових змін у зовнішності під макіяжем і показала своє обличчя у всій красі. Воно виявилося усіяне ластовинням. При цьому Андерсон на цих знімках виглядає молодшою, ніж з макіяжем. 

Памела Андерсон змінила дещо. На одному знімку вона постала в лавандовій сукні, що оголює живіт і стегна, на іншому - у жовтій сукні довжини максі з блискучою бахромою, а на третій - у сірій сукні з високим вирізом на ніжці.

"Я краще покажу свої ластовиння... Весело старіти - це полегшення. І в певному віці ми просто виглядаємо молодшими і свіжішими без косметики. Я задоволена тим, ким я є прямо зараз. Це новий світ, і я дуже вдячна за все кохання", - підписала фото Памела Андерсон

Один із знімків потрапив на обкладинку американського журналу WWD. Підписники Памели Андерсон у Instagram підтримали її ініціативу знятися без макіяжу та показати своє справжнє обличчя. 

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Pamela Anderson ? (@pamelaanderson)

Раніше Памела Андерсон показала своїх дорослих синів – 25-річного Ділана та 26-річного Брендона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ