Today.ua

“Бажаю тобі одного...“: Володимир Зеленський зворушливо привітав першу леді із 45-річчям

Перша леді України Олена Зеленська 6 лютого відзначає день народження. Сьогодні їй виповнилося 45 років. Президент України привітав дружину з ювілеєм у своїх соцмережах, подякувавши їй в черговий раз за підтримку, особливо за рік війни.

Володимир Зеленський побажав своїй коханій дружині та матері їхніх дітей якнайшвидшого дня перемоги "над орками" у її житті, у їхньому житті та житті всіх українців.

"Дорога моя ОВ, я хочу подякувати тобі. За те, що ти є. У моєму житті. За те, що ти зараз тут. За віру твою в Україну і в Перемогу. За те, що зміцнюєш мене. За всі роки, годинник , хвилини... і ще раз за цей рік, як ти представляла Україну.
За дітей наших чудових, ОВ та КВ. Вітаю тебе з твоїм ДН. Бажаю ОДНОГО тобі. Щоб день перемоги ЛЮДЕЙ над ОРКАМИ скоріше настав у твоєму житті. У нашому житті… У житті всього народу! Бажаю, люблю, вітаю! Улюблена ВВ, твій ВВ", - написав Зеленський.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

У коментарях до цієї публікації до привітань Олени Зеленської приєдналися решта українців та підписників президента. Вони бажають першй леді всього найкращого та захоплюються міцним союзом пари.

"Вона прекрасна! Найкраща перша леді!", чи не переможе країна, в якій є такий приклад міцної любові та віри?!!!", "Від ваших стосунків віє теплом. Навіть попри війну. Це надихає", "Пишаюся! Наші найкращі" З Днем Народження Першу Леді", "З днем народження цю сильну жінку!!!! Ви наша гордість ! Найміцнішого здоров'я Вам Олена!", - написали українці.

Раніше Олена Зеленська показала, з чим носити наймоднішу блузку зими 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ