Today.ua

Алла Пугачова показала кумедне відео зі своїми дітьми

Примадонна російської сцени Алла Пугачова опублікувала в Instagram відео з Дня народження дочки відомої співачки Жасмін, на який були запрошені її діти - Ліза і Гаррі.

Співачка розмістила два відеоролика, де діти танцюють під популярну пісню з мультика «Буратіно» і "купаються" у святковій мішурі.

«Боже, які вони прекрасні! Дай Бог вам здоров'я Алла Борисівна!!!Бережіть себе!!», «Найбільше щастя - це наші діти», «Аллочка Борисівна, наша улюблена !!! Обожнюю вас!!! А ваші діти - це Божий подарунок вам з Максимкою!», «Лізонька красуня! І Гаррі красень і джентльмен», «Дуже гарні у Вас дітки, Алла Борисівна! Ліза так на Вас схожа!», «Яке щастя, чути таку милу пісню на святі сучасних діток", - написали фоловери в коментарях.

Діти Алли Пугачової і Максима Галкіна – двійнята. 18 вересня 2018 року їм виповнилось п'ять років. Серед "зіркових" друзів дітей Примадонни - діти Філіпа Кіркорова — Алла-Вікторія і Мартін, дочка співачки Жасмін Маргарита, спадкоємиця Тетяни Навки Надія, а також шестирічна Клавдія, донька Христини Орбакайте.

Today.ua повідомляв, що Аллу Пугачову звинуватили у смерті співака Євгена Осіна.

Як відомо, Євген Осін пішов з життя 17 листопада 2018 року, не доживши до свого 55-річного ювілею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ